Llafranc (Girona)
T. +34 620 53 00 36
diving@tritonllafranc.com
skip to Main Content

Història


Triton Diving és una empresa familiar que existeix des de fa 42 anys al bonic poble de Llafranc, a la Costa Brava Sabeu com và començar tot?

Doncs tot va començar l’any 1970 quan l’Emili i la Lotti es van conèixer esquiant a La Molina. Ella va decidir deixar Holanda i instal·lar-se a Barcelona per iniciar una nova vida: van obrir un forn de pa al centre de la ciutat i van tenir les seves dues filles, la Miriam i la Sarah.

Aviat van veure que la vida a la ciutat no estava feta per a ells i ho van arriscar tot comprant una estació de càrrega d’ampolles d’aire a Llafranc, a la Costa Brava.Al principi, Triton era això, una estació d’ompliment d’aire comprimit, però al cap d’uns anys ja començaven com un centre de busseig completament equipat amb l’Anna Maria com a barca. El 1999 van construir un nou i més pràctic vaixell amb capacitat per a 26 persones, el "Tritona".

Després d’uns anys, la filla Miriam i el gendre australià Mark van saltar i, amb noves idees i entusiasme, han portat Triton al següent nivell.

I ara Triton s’ha convertit en una referència al món del busseig, també com a escola de busseig amb centenars de bussejadors certificats.

El 2018 la família va rebre un cop fort amb la sobtada mort de l’estimada "mama Lotti" i un any després Miriam i Mark van decidir marxar a Austràlia i iniciar una nova aventura "down under".

Al cap de poc temps, la Sarah, la filla petita, es va fer càrrec del negoci per continuar amb el seu pare Emilio, però la filosofia sempre ha estat la mateixa: fer que tothom se senti com a casa i formi part de la família Tritonera, sempre garantint la seguretat durant el busseig.

Us donem la benvinguda a tots i esperem donar-vos una experiència inoblidable de busseig al nostre Llafranc. Aquí no només gaudiu del món submarí, sinó també de l’entorn ple d’atraccions culturals, paisatgístiques i gastronòmiques.

Esperem veure-us aviat!

La família Tritonera

"el nostre lema de vida és # tritonstyle#

Història

Aquest any és molt especial per nosaltres, ja que celebrem els 40 anys de Triton Diving…i sempre amb la mateixa familia! Sabeu com và començar tot?Doncs tot va començar l’any 1970 quan l’Emili i la Lotti es van conèixer esquiant a La Molina. Ella va decidir deixar Holanda i instal·lar-se a Barcelona per iniciar una nova vida: van obrir un forn de pa al centre de la ciutat i van tenir les seves dues filles, la Miriam i la Sarah.

Aviat van veure que la vida a la ciutat no estava feta per a ells i ho van arriscar tot comprant una estació de càrrega d’ampolles d’aire a Llafranc, a la Costa Brava.

Al principi, Triton era només això, una estació de càrrega, però amb l’entusiasme i les ganes de fer-ne quelcom especial, van crear el que és el centre en l’actualitat: unes bones instal·lacions, dues embarcacions, vestuaris amplis i una aula on impartir-hi les classes.La seva filosofia sempre ha sigut fer sentir els seus clients part de la família, fer que estiguin com a casa, però sobretot, sense oblidar la seguretat i professionalitat!

Al 2001, en Mark i la Mim van deixar de viatjar pel món per afegir-se a l’aventura del Triton i aportar idees noves com les rutes de snorkeling, l’estació de Nitrox i ara també la formació d’Instructors. Amb l’ajuda de la resta de l’equip, volem que el nostre centre no pari mai, que sigui un lloc en el que tothom s’hi pugui sentir bé, fagin l’activitat que fagin i que sigui un centre de referència.

Us donem la benvinguda i esperem poder-vos fer gaudir d’aquest esport que uneix a gent de totes les edats i procedències!

Back To Top