Llafranc (Girona)
T. +34 620 53 00 36
diving@tritonllafranc.com
skip to Main Content
PROTOCOL TRITON DIVING

TRITON DIVING S.L. ha implantat un protocol sanitari per prevenir la COVID-19.

Les mesures de protecció implantades són acordes als protocols i recomanacions de bones pràctiques emesos per les principals instàncies sanitàries en el mon del busseig, podeu llegir el document complet del Manual de prevención y buenas prácticas de los Centros de Buceo vs. COVID-19

  1. S´ha d´omplir i signar online la declaració responsable de salut relativa al COVID-19 cada vegada que es ve a bussejar: Formulari COVID-19
  2. Sempre que sigui possible les reserves es faran per correu electrònic o online, i el pagament amb targeta de crèdit.
  3. Per tal de garantir la seguretat, cal portar mascareta tant al centre com a les barques. Recordeu portar alguna bossa estanca o recipient per guardar la mascareta durant la immersió.
  4. Al centre d’immersió, a la furgoneta i a les barques, hi haurà, a disponibilitat dels clients, gel hidroalcohòlic. Recordem que s´han de desinfectar les mans abans de tocar les aixetes, les ampolles i les connexions de les primeres etapes durant el muntatge.
  5. El material de lloguer, degudament higienitzat i desinfectat, serà entregat pel personal del centre. Un cop acabada la immersió, s´entregarà al personal del centre a la zona de desinfecció de materials de lloguer.
  6. Recomanem venir amb el banyador posat, ja que de moment no es podrà fer ús dels vestuaris ni dutxes.
  7. Cada bussejador haurà de portar de forma segura màscares, snorkels i reguladors (ja muntats) protegits de la millor manera possible.
  8. En cas de dur equip propi, aquest s’haurà de netejar a casa, per tal de reduir l’ocupació a l’interior del centre i l’ús dels espais de neteja.
  9. Cal respectar els aforaments marcats: Triton 2 pax màxim, Boomerang 8 pax màxim i Tritona 13 pax màxim. Per aquest motiu, cal que només vinguin al centre d’immersió i als vaixells, aquelles persones que han de fer l’activitat, sense acompanyants que estiguin degudament per-inscrits.
  10. No es podrà proporcionar aigua o altres begudes, recordeu portar la vostra pròpia ampolla si n’heu de menester.

Moltes gràcies per ajudar-nos a garantir una immersió divertida i segura!

#tritonstyle#tritonsafety

Protocolos Triton Divin COVID-19
Back To Top