Llafranc (Girona)
T. +34 620 53 00 36
diving@tritonllafranc.com
skip to Main Content
El lloc web i el domini tritonllafranc.com són propietat de Emilio Agusti Vime, amb domicili fiscal al carrer C/ Ronda del Coral 42 17211 Llafranc,  telèfon 972 302426 i adreça electrònica diving@tritonllafranc.com

Propietat intel·lectual i industrial

Els dissenys de la pàgina web, així com els continguts pertanyen a TRITON. TRITON presenta aquests contingut amb finalitats d’informació i publicitat. De forma general, queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. La utilització de qualsevol contingut de TRITON, haurà de citar expressament la seva propietat. TRITON es reserva el dret a iniciar les accions oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels contingut d’aquest lloc a una finestra aliena a tritonllafranc.com (framing).

Protecció de dades

Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà de formularis de contacte d’aquesta pàgina, així com per la recepció de correus electrònics, són tractats amb la màxima confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

Responsabilitat sobre els continguts

Tot i que TRITON actúa amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment en que l’usuari de lloc web la consulti. TRITON es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web.

TRITON no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos al lloc web.

Utilització de cookies

TRITON informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a afectes de fer mes còmoda i ràpida la comunicació que s’estableix entre l’usuari i el lloc web de tritonllafranc.com. La vigència d’aquestes galetes és l’estimada com a necessària per aconseguir aquests objectius. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

Condicions d’ús

L’ús d’aquesta web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat Espanyol, sent els jutjats de Palafrugell els únics competents. Tota persona usuari de la web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renuncia expressa a qualsevol altre fur que el pugui correspondre.

Back To Top