Llafranc (Girona)
T. +34 620 53 00 36
diving@tritonllafranc.com
skip to Main Content

Snorkeling

Per qui vulgui fer una visita a la costa i gaudir de les petites cales amb ulleres, tub i aletes i un guia professional.

Durada: 1h30
Inclou: Neoprè, ulleres, tub i aletes
Preu: 22€ adults / 17€ nens (menors de 12 anys)
El programa SSI de Snorkeling pot ser el teu primer pas per convertir-te en un apneista o fins i tot en un bussejador. La majoria de la gent ho gaudeix tant que després s'inscriuen en un programa de formació de busseig. A través del programa Apnea Nivell 1 o Open Water Diver SSI, pots completar la teva formació i obtenir crèdit pel que ja has aconseguit en el teu programa de Snorkeling.

Try Scuba(Batejos)

Edat mínima: 8 anys
Durada: +/- dues hores
Inclou: Explicació detallada de les nocions bàsiques, sortida en barca i una immersió d’uns 20 min. sempre un a un amb un monitor.
Preu: 70€

Basic Diver

Aquest programa us ofereix l'oportunitat d'experimentar el món submarí, en un entorn confortable d'aigua sense comprometre’t amb un programa de certificació més llarg. Si decideixes convertir-se en un Open Water Diver dins dels sis mesos posteriors a la finalització del programa Basic Diver, la seva primera immersió en aigua oberta s'acreditarà com una de les immersions de formació necessàries. Farem dues immersions d’uns 20 minuts cada una, la primera amb alguns exercicis bàsics, i la segona normalment al mateix lloc, ja amb la intenció que tu siguis el que busseja de forma més autònoma, sempre acompanyat d’un monitor!
Preu: 105€

Snorkeling

Per qui vulgui fer una visita a la costa i gaudir de les petites cales amb ulleres, tub i aletes i un guia professional.

Durada: 1h30
Inclou: Neoprè, ulleres, tub i aletes
Preu: 22€ adults / 17€ nens (menors de 12 anys)

El programa SSI de Snorkeling pot ser el teu primer pas per convertir-te en un apneista o fins i tot en un bussejador. La majoria de la gent ho gaudeix tant que després s’inscriuen en un programa de formació de busseig. A través del programa Apnea Nivell 1 o Open Water Diver SSI, pots completar la teva formació i obtenir crèdit pel que ja has aconseguit en el teu programa de Snorkeling.

Try Scuba (Batejos)

Edat mínima: 8 anys
Durada: +/- dues hores
Inclou: Explicació detallada de les nocions bàsiques, sortida en barca i una immersió d’uns 20-25 min. sempre un a un amb un monitor. També farem alguna foto!
Preu: 65€

Basic Diver

Aquest programa us ofereix l’oportunitat d’experimentar el món submarí, en un entorn confortable d’aigua sense comprometre’t amb un programa de certificació més llarg. Si decideixes convertir-se en un Open Water Diver dins dels sis mesos posteriors a la finalització del programa Basic Diver, la seva primera immersió en aigua oberta s’acreditarà com una de les immersions de formació necessàries.

Farem dues immersions d’uns 20 minuts cada una, la primera amb alguns exercicis bàsics, i la segona normalment al mateix lloc, ja amb la intenció que tu siguis el que busseja de forma més autònoma, sempre acompanyat d’un monitor!

Preu: 100€

Back To Top